Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Σχετικά

Σχετικά

 

 

Επιστήμη και τεχνολογία στην υπηρεσία της αποδοτικότερης αξιοποίησης των αρδευτικών υδάτων

title
 
pilot project area

GreenWaterDrone

Το GreenWaterDrone είναι ερευνητικό έργο το οποίο θέτει σε εφαρμογή μια καινοτόμα μεθοδολογία και τεχνολογική προσέγγιση για την εξοικονόμηση αρδευτικού ύδατος στις καλλιέργειες η οποία συνδυάζει εναέρια μέσα (drones) και θεωρητικά μοντέλα υδατικής καταπόνησης (δείτε περισσότερα εδώ).

Εκτελείται σε επιλεγμένους αγρούς και καλλιέργειες, στην ευρύτερη περιοχή της Τριφυλίας, με την υποστήριξη της ΔΑΟΚ Τριφυλίας.

Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα Καινοτομία, ΕΠΑνΕΚ 2014-2020 και ειδικότερα τη δράση Ερευνώ Καινοτομώ Δημιουργώ.

 nsrf publicity logo

Η διάρκεια εκτέλεσής του καλύπτει το διάστημα από 09-07-2018 έως 08-01-2022, και η δομή του παρουσιάζεται αναλυτικά εδώ.

Το GreenWaterDrone εκτελείται μέσω της σύμπραξης εταίρων, όπου συμπεριλαμβάνονται ερευνητικοί οργανισμοί, εταιρείες και τοπικοί παραγωγοί, η οποία συγκεντρώνει την επιστημονική γνώση, τεχνογνωσία και τεχνολογία για τη θεμελίωση, σχεδίαση, υλοποίηση και πολυδιάστατη αξιολόγηση των αποτελεσμάτων του έργου. (Δείτε περισσότερα εδώ). 

 

Συνεργάτες

Το έργο GreenWaterDrone εκτελείται μέσω της σύμπραξης πολλών αξιόλογων οργανισμών.

title
UoP

ΠαΠελ

aua

ΓΠΑ (AUA)

itcscom logo

ITCScom

cite

CITE

 altus

ALTUS